image
Sursa foto: shoppingmalldova.md

Sărbătorile ne cheamă la Shopping MallDova

Sărbătorile de iarnă au învăluit Shopping MallDova în straie festive. Vino să redescoperi atmosfera de poveste, cu luminițe colorate.

Așa cum se obișnuiește an de an, în prag de sărbători ne pregătim de petreceri și cina în familie, alegându-ne ținutele fabuloase și întocmind lista cu daruri pentru desaga lui Moș Crăciun. La Shopping MallDova, cu siguranță, vei găsi ceea ce cauți, atât cadoul perfect, cât și outfit-ul în care să strălucești la trecerea dintre ani!

Te invităm să vezi cu ochii tăi magia sărbătorilor de iarnă la Shopping MallDova, care a fost invadat de spiriduși, ghirlande colorate, sunete de clopoței și colinde. Iar decorul de poveste, brazii de sărbătoare, miile de globulețe, luminițe și ornamente îți vor fura privirea.

Chiar la parterul Shopping MallDova vei descoperi standuri cu felurite daruri, pentru fiecare persoană importantă din viața ta: mici decorațiuni hand-made, dulciuri, de la cele mai fine ciocolate, cutii personalizate pentru cadouri, o selecție specială de vinuri, căni și coronițe decorate cu cea mai mare atenție.

Îți dorești să fii deosebită la petrecerea de Crăciun și ai nevoie de o sursă de inspirație pentru a străluci? Cu bateriile încă pline de energie după prima tură de cumpărături, te așteptăm să descoperi ce au pregătit brandurile favorite pentru oaspeții aleși: promoții, prețuri speciale și oferte ce vor da un strop de magie sărbătorilor voastre.

La Shopping MallDova găsești cea mai mare colecție de cadouri din care să alegi cele mai potrivite daruri pentru cei dragi, în funcție de preferințe, vârstă, necesități și bugete: piese vestimentare pentru garderoba de iarnă, încălțăminte pentru un sezon călduros, jucării pentru pici, accesorii și decorațiuni pentru casă, produse de frumusețe ce asigură îngrijirea corespunzătoare în sezonul rece.

Vino până pe 31 decembrie la Shopping MallDova pentru a te bucura de atmosfera sărbătorilor de iarnă și pentru a găsi cele mai simpatice cadouri sub brad!

Noutăţile partenerilor

comentarii: