Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Pactul SECRET care produce şocul verii în fotbalul mondial! Real Madrid plăteşte 180 de milioane pentru un nou GALACTIC

Real Madrid va redeschide în ultimele zile de mercato din Spania pista Paul Pogba, fotbalistul la care Zinedine Zidane visează de peste 3 ani.

Zinedine Zidane a revenit la Real Madrid cu un plan foarte bine pus la punct. Tehnicianul care a adus trei UEFA Champions League la Madrid i-a cerut lui Florentino Perez puteri depline în cadrul clubului şi în confecţionarea lotului. Chiar dacă s-a vehiculat că ar dori să plece pentru că Real Madrid nu i-a îndeplinit toate cerinţele, Zidane ştie foarte bine ce face, notează spaniolii.

Florentino Perez i-a făcut până acum pe plac antrenorului său favorit. Luka Jovic, dar mai ales Ferland Mendy şi Eden Hazard sunt transferuri ”Made in Zidane” după cum notează presa din Peninsula Ibierică. Lovitura verii însă urmează!

Francezul de la Manchester United este singura piesă lipsă din puzzle-ul gândit de tehnicianul francez. Real Madrid nu a renunţat la achiziţionarea sa şi, în timp ce o mare parte din presă se concentrează pe posibilul transfer al lui Neymar, Florentino lucrează în secret la mutarea pe care ”Zidane o visează şi noaptea”.

”Dacă îl întrebi pe Zidane cum îl cheamă, îţi va spune Pogba. Dacă i-l oferi pe Neymar, îţi va spune ”Pogba”. Este obsedat de transferul conaţionalului său” explica şi jurnalistul Eduardo Inda.

Real Madrid a încercat deja să-l transfere pe Pogba, pentru care a oferit 120 de milioane de euro, dar s-a lovit de refuzul conducerii lui Manchester United. Florentino Perez ar urma să revină cu o ofertă finală pentru fotbalistul dorit cu orice preţ de Zinedine Zidane. Presa spaniolă scrie că ”albii” ar oferi 180 de milioane de euro şi că mizează pe sprijinul agentului Mino Raiola, care i-a promis lui Pogba că îl va ”scoate” de la United.

Mijlocaşul francez nu este deloc mulţumit în Anglia şi nu are o relaţie prea bună nici cu Ole Gunnar Solskjaer, actualul antrenor al echipei de pe Old Trafford. Spaniolii mai scriu că Zidane şi Pogba au purtat deja o serie de discuţii prin intermediari, iar francezul şi-a dat acordul să vină la Madrid pe un salariu mai mic decât cel de la United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: