image
Sursa foto: Getty Images

Continuă transferurile la Barcelona: Înlocuitor pentru Iniesta

FC Barcelona nu se oprește cu transferurile. Catalanii au de acoperit golurile de la mijlocul terenului, rămase după despărțirea de Iniesta și Paulinho. Astfel, în vizorul lui Ernesto Valverde se află Adrien Rabiot, de la PSG.

Antrenorul spaniol îl vede pe Rabiot drept un jucător complet, tânăr, cu potențial, dar și accesibil în ceea ce privește pretențiile salariale. Cu toate acestea, o mutare pe ruta Parc des Princes - Camp Nou ar putea pica, din același motiv pentru care nu s-a realizat nici mutarea lui Willian, de la Chelsea la Barcelona. Nasser Al-Khelaifi nu i-ar da drumul lui Rabiot, tocmai pentru a nu întări rivalii direcți, notează Marca.

În vârstă de 23 de ani, Adrien Rabiot este cotat la 50 de milioane de euro și are contract valabil cu PSG până în 2019. Pentru naționala Franței, mijlocașul are 6 selecții și nu a fost inclus în lotul lui Didier Deschamps pentru Cupa Mondială din Rusia.

FC Barcelona a bifat deja 3 transferuri în această vară. Cea mai recentă mutare a catalanilor este Malcom, de la Bordeaux, care a semnat un contract valabil pe 5 ani. Varianta Malcom a fost mai convenabilă din punct de vedere financiar față de Willian, pentru care Chelsea ceruse peste 60 de milioane de euro, deși este cu 8 ani mai în vârstă decât noua achiziție a Barcelonei. 41 de milioane de euro au plătit catalanii pentru fostul atacant din Ligue 1, care-i va face concurență pe post lui Ousmane Dembele.

Celelalte două transferuri bifate de Barcelona în această vară sunt fundașul central Clement Lenglet, de la Sevilla, achiziționat în schimbul a 36 de milioane de euro și Arthur, mijlocaș central, cumpărat de la Gremio pentru 31 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: