image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase va candida sub numărul 2 în circumscripția 33; Reprezentantul clonei sale a rupt-o la fugă

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru circumscripția numărul 33 care cuprinde Sângera, Băcioi, Codru, Durleşti şi Truşeni din suburbia Chișinăului.

Copreşedintele Blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, va fi cu numărul doi pe listele de vot de pe această circumscripție. Anunțul a fost făcut de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook.

Andrei Năstase a declarat că atunci când a mers la tragerea la sorți l-a întâlnit pe un pretins reprezentant al contracandidatului-clonă al său, care a refuzat să se prezinte, să discute cu copreşedintele Blocului ACUM Platforma DA și PAS și chiar a luat-o la sănătoasa atunci când Andrei Năstase a încercat să-i facă o fotografie.

„Era un individ care l-ar fi însoțit ieri pe Andrei Nastas când a depus actele necesare. La întrebarea mea cine este el, a ezitat să răspundă. Am încercat să facem un selfie, însă el a și-a pus gluga în cap, a început să se ascundă și a fugit până la urmă. Am așteptat să se întoarcă înapoi omul, dar nu s-a mai întors” a declarat Andrei Năstase.

Dat fiind faptul că reprezentantul lui Andrei Nastas nu s-a mai întors, membrii comisiei au purces la tragerea la sorți care are loc doar cu candidații prezenți.

„Vă informez pe toți din suburbii și din țară că în circumscripția 33, care cuprinde Sângera, Băcioi, Codru, Durleşti şi Truşeni, va fi cu numărul unul o persoană care a venit în chiloți în politică și pleacă cu Mercedesuri. Al doilea va fi Năstase Andrei, cel pe care-l cunoașteți în spațiul public, este avocat de meserie și este născut la 6 august 1975, în satul Mândrești, raionul Telenești. Omul care nu a coborât de pe baricade din lupta cu acest regim criminal Plahotniuc-Dodon-Șor-Leancă. Pe locul trei se pare că va fi acest anonim Andrei Nastas, care, deocamdată, rămâne așa, un fel de necunoscut pentru foarte multă lume, pentru că pe site-urile organelor electorale nu apare data lui de naștere, locul de muncă ș.a.m.d. Este un individ care are vreo 32 de ani, care se ascunde de ochii presei. Din informațiile pe care le dețin eu, ar fi jurist și el. De curând și-a luat o licență de avocat, numai el știe cum, dar iată că nu vrea să vină să dea ochii cu presa, să dea ochii cu lumea și cu cei care au semnat pentru el. Acești oameni nu cunosc pentru cine au semnat, ei sunt scuipați în suflet, sunt sfidați. Despre el nu se știe nimic în spațiul public”, a conchis copreşedintele Blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Andrei Năstase a menționat că în total au fost depuse 1006 de semnături pentru candidatura sa.

Precizăm că, potrivit regulamentului, "în cazul în care unul sau mai mulţi participanți la tragerea la sorți, care au depus în aceeaşi zi actele spre înregistrare, nu s-au prezentat la sfârşitul zilei la organul electoral pentru efectuarea tragerii la sorţi în vederea determinării ordinii de înscriere în buletinul de vot, organul electoral stabileşte pentru ziua următoare şedinţa la care se va efectua tragerea la sorţi cu informarea repetată a pretendenților respectivi. Dacă unul dintre pretendenţi nu se prezintă la şedinţa repetată, tragerea la sorţi se va efectua în lipsa acestuia, fapt care urmează să fie consemnat în procesul-verbal. În acest caz, pretendentului care nu s-a prezentat îi va reveni numărul de ordine neatribuit".

Noutăţile partenerilor

comentarii: