Portughezul consideră că rezultatul este unul corect, deşi echipa sa şi-a îmbunătăţit nivelul jocului faţă de meciurile precedente.

"Nu este rezultatul pe care îl doream, însă grupa noastră este una dificilă şi, dacă nu putem câştiga, atunci să nu pierdem. Accept acest rezultat, este corect. A fost o îmbunătăţire în evoluţia noastră. Ştiam că dacă nu vom avea o prestaţie măcar la un nivel acceptabil, am fi pierdut, iar un eşec ne-ar fi lăsat într-o situaţie dificilă", a declarat Mourino la finalului partidei de pe Old Trafford.

"Jucătorii au încercat, şi-au îmbunătăţit nivelul jocului, intensitatea. Nu avem fundaşi cu calităţi tehnice pentru a începe construcţia din spate. Ştim că nu ne creăm prea multe ocazii şi ştim că jucătorii noştri din atac nu sunt în cea mai bună perioadă a lor. Nu este un rezultat bun, însă nu este nici un rezultat rău. O întâlnim pe Newcastle în acest weekend şi ar fi bine să câştigăm, pentru că apoi jucăm cu Chelsea şi Juventus", a adăugat tehnicianul lusitan.

Antrenorul de 55 de ani a lăsat din nou de înţeles că nu a fost sprijinit de conducere, care nu i-a adus jucătorii de care avea nevoie, după ce, în sezonul trecut, a obţinut tot ce s-a putut cu lotul avut la dispoziţie.

"Cred că sezonul trecut a fost unul fenomenal, în care ne-am clasat pe locul al doilea în campionat, am ajuns în finala Cupei Angliei şi ne-am câştigat grupa din Liga Campionilor. Sunt lucruri greu de spus şi, dacă le-aş spune, nu ar fi bine pentru mine. Cred că aveţi deja suficiente lucruri pentru a mă critica", a încheiat Mourinho.