image
Sursa foto: dcnews.ro

Horoscop vineri 14 decembrie 2018: Mesaje surprinzătoare pentru o zodie

Nativii din zodia Capricorn ar putea să fie surprinși de mesajele care ajung la urechile sale.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Berbec:

Este o zi agreabilă, în cea mai mare parte, dar partea frumoasă a acestei zile este destul de fragilă și ai putea să o ratezi, dacă nu ai intenția de a beneficia de ea.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Taur:

Ai parte de o companie plăcută, poate chiar aducătoare de inspirație. Vei fi invitat să te relaxezi puțin, să mai slăbești tensiunea în care trăiești zi de zi.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Gemeni:

Cauți răspunsuri mari la întrebări mici și poate că acesta este motivul pentru care simți că te-ai rătăcit. Nu ai nevoie de soluții savante ci de sinceritate cu tine, în primul rând.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Rac:

Ești hipersensibil și din acest motiv ai putea interpreta cum vrei tu anumite situații, gesturi sau cuvinte. Ai nevoie de echilibru și de o evaluare corectă a situațiilor.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Leu:

Ritmul mai lent pe care îl aduce ziua de astăzi nu ar trebui să te revolte pentru că nu îți va diminua eficiența, doar te obligă să fii mai bine organizat.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Fecioară:

Ești foarte atent la partenerii de orice fel, dar dispoziția ta poate deveni înnegurată foarte ușor, dacă insiști pe ceea ce nu îți place și te faci că nu vezi ce e așa cum trebuie.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Balanță:

Este esențial să fii sincer cu tine și să recunoști ce anume te supără. Chiar dacă nu poți face mare lucru ca situația să nu mai fie așa, cel puțin vei ști cum stai.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Scorpion:

Ești foarte interesat de o poveste de dragoste care e mai mult rodul propriei imaginații decât realitate. Poate crezi că nu îți face rău să te amăgești singur, dar nu e deloc așa.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Săgetător:

Te interesează pacea din căminul propriu și ești pregătit să faci tot ce crezi că este necesar pentru a o obține sau a o recupera, în cazul în care ai pierdut-o.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Capricorn:

S-ar putea să te surprindă mesajele care ajung la urechile tale astăzi pentru că ți se potrivesc de minune, deși nu ești tu subiectul discuțiilor.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Vărsător:

Te implici cu maxim interes în tot ce este legat de bani, dar asta nu înseamnă că planurile pe care ți le faci se vor împlini sau că sunt corecte față de ceilalți.

Horoscop vineri 14 decembrie 2018 – Pești:

Ești decis să pui capăt unei anumite imagini cu care s-au obișnuit cei din jur și care nu corespunde realității. Poate că situația nu e deloc dramatică, așa cum o vezi acum.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: