image
Sursa foto: Getty Images

A făcut-o și pe asta! Ronaldinho s-a lansat în muzică în mod oficial. Avea deja câteva piese

Ronaldinho nu s-a lăsat până nu și-a văzut împlinit un vis mai vechi. S-a lansat în muzică în mod oficial, chiar dacă avea deja câteva piese făcute anii trecuți.

În vârstă de 41 de ani, fostul câștigător al Balonului de Aur a făcut un parteneriat cu trupa Xande de Pilares, iar aceștia au lansat deja o piesă care se vrea o combinație dintre funk și samba, pe gustului fostului star brazilian.

Asta după ce au încercat să înregistreze mai multe stiluri în ultimele zile. Astfel, Ronaldinho, alături de compozitorul Ederson Melao, a lansat pe 11 iunie piesa "O Segredo do Feijao". La piesă au conlucrat Ronaldinho, Melon, Alex Nunes și Leleo Banjo. Ronaldinho și-a făcut chiar și un studio, loc în care a fost înregistrată piesa.

Fostul star al Barcelonei sau al Milanului a explicat că a lansat acea piesă mai degrabă ca dorință a sa de a da posibilitatea să se afirme și cântăreților care au participat la acest single.

"Trebuia să dăm o șansă și fetelor, trebuia ca noi să scoatem în față fetele din proiectul Tropa do Bruxo. Le știam pentru că eu ascult multă muzică funk și rap", a spus Ronaldinho.

Săptămâna trecută, Ronaldinho a mai contribuit la lansarea piesei "Donas do Jogo" a trupei Tropa do Bruxo, alături de MC Drika, Hyperanhas și Azzy. Melodia este un fel de funk brazilian.

Ronaldinho și-a lansat primul single, intitulat ”Sozinho”. Doi ani mai târziu, în 2019, brazilianul a compus o melodie despre politică, la scurt timp după ce Fiscul îi confiscase mașinile. La începutul anului 2021, Ronaldinho a apărut într-un videoclip al formației Tropa do Bruxo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: