image
Sursa foto: Getty Images

Acuzaţii grave la adresa lui Neymar: Îşi bate joc de PSG şi de suporteri; Nu are pic de respect

Neymar a fost primit cu ostilitate de fanii lui Real Madrid la vizita celor de la PSG pe Santiago Bernabeu, dar este contestat şi de foşti jucători de la Barcelona, echipa la care a încercat să se întoarcă în această vară, dar fără succes.

Fost mijlocaş la Barcelona, Emmanuel Petit, a lansat un atac fără precedent la adresa brazilianului, pe care nu-l consideră un jucător care să scrie istorie pentru campioana Franţei din cauza atitudinii sale din teren şi din afara lui.

"Când eu jucam cu Zidane sau Djorkaeff ştiam că ei sunt jucători decisivi, de genul care pot câştiga un meci de unul singur, aşa că închideam ochii la faptul că nu respectau sarcinile defensive. Noi ne făceam treaba ştiind că o sclipire de geniu era suficientă ca să învingem pe teren.

Nu este deloc cazul cu Neymar, nu e deloc aşa pentru că acest ins joacă doar pentru el. Nu aş vrea să fiu în pielea celorlalţi jucători de la PSG care de luni de zile îi îndură mofturile şi capriciile. Care-şi bate joc de acest club şi de suporteri. Este un tip lipsit de respect faţă de PSG!," a fost acuzaţia adusă de Petit, la RMC Sport.

Directorul sportiv de la PSG, Leonardo, consideră că acum, după ceea ce s-a întâmplat în vară, când Neymar s-a "jucat de-a transferul", atacantul e mai mult "cu un pas afară decât înăuntru".

Având în vedere toate aceste aaspecte, PSG deja își asumă faptul că îl va pierde pe Neymar, fie că mutarea se va produce în vară, fie în altă dată. Contractul lui Neymar este scadent în iunie 2022, dar e aproape imposibil de crezut că acesta va fi dus la sfârșit în condițiile în care brazilianul a "făcut valuri" în vară pentru a pleca, iar o revenire la Barcelona a fost foarte aproape de a se realiza.

În plus, ceea ce a pus capac răbdării șefilor de la PSG a fost o declarație a lui Neymar dată în septembrie: "Toată lumea știa că voiam să plec de la PSG".

Asta a făcut situația clară pentru parizieni, care, pentru a nu pierde prea mulți bani, îl vor vinde pe Neymar la vară, cu toate că până acum au ținut foarte mult la preț, motiv pentru care mutarea nici nu s-a mai realizat. De precizat că Neymar este cel mai scump fotbalist din lume, după ce PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro în vara anului 2017.

Așadar, relația dintre cele două părți este de așteptat să se rupă definitiv în vara anului 2020.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: