image
Sursa foto: Getty Images

Motivul pentru care Guardiola crede că Manchester City nu poate câștiga Champions League

Pepe Guardiola crede că Manchester City are nevoie de “ceva special” pentru a câştiga cel mai mare trofeu din fotbalul european. Actuala campioană din Premier League se află la al 8-lea sezon consecutiv în Liga Campionilor, dar până acum echipa de pe Etihad Stadium nu a reuşit să joace vreo finală. Semifinala din 2016, pierdută la limită contra lui Real Madrid, este cea mai bună performanță la acest nivel pentru trupa lui Guardiola.

Antrenorul spaniol crede că doar implicarea totală la nivelul clubului poate aduce succesul pentru Manchester City.

Guardiola: "Toată lumea trebuie să pună umărul"

"Nu este de ajuns ca antrenorul să vrea să câştige trofeul. Nu e de ajuns nici ca jucătorii să vrea asta. Trebuie să existe dorinţă în club, directorul, patronul, fanii, toată lumea trebuie să pună umărul, ca să trecem la etapele următoare şi când se întâmplă, toată lumea o va simţi" spune Guardiola.

Întrebat ce lipseşte ca trofeul să ajungă în vitrina “cetăţenilor”, Pep Guardiola a fost sincer: "În competiţia aceasta ai nevoie de ceva special şi eu simt că nu avem acel ceva. Încă nu suntem pregătiţi să cucerim acest trofeu. Aşa simt eu".

Obiectivul rămâne căștigarea Ligii Campionilor

Chiar dacă Pep Guardiola simte că lipseşte “ceva special” fanii lui Manchester City pot răsufla uşuraţi, obiectivul clubului este cucerirea Ligii Campionilor şi în acest sezon.

"Asta nu înseamnă că nu vor încerca să cucerim trofeul în acest sezon. Dar nu e de ajuns doar să vrem şi să spunem că ne dorim", a mai spus antrenorul lui Manchester City.

Pentru Manchester City urmează partida din Liga Campionilor împotriva celor de la Şahtior Doneţk, partidă ce se va juca la Harkov.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: