image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo ar vrea să joace la PSG! Presa din Spania a dezvăluit planurile portughezului

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a spus că va pleca de la Manchester United, la vară, dacă echipa nu va prinde loc de UEFA Champions League. Iar șansele ca acest deziderat să se întâmple sunt foarte mici.

Pe cale de consecință, starul portughez își pregătește viitorul. Presa din Spania anunță că ”CR7” este tot mai tentat să semneze cu PSG, acolo unde ar urma să facă un atac de vis alături de Neymar și de Messi.

Atacantul a fost lăsat în afara lotului lui Manchester United la derby-ul cu Manchester City, scor 1-4 în favoarea "cetățenilor".

Starul portughez s-a prezentat la cel mai recent antrenament al ”diavolilor roșii” însoțit de către doi bodyguarzi, susține Marca.

De ce a recurs ”CR 7” la un astfel de gest nu se știe, deocamdată, dar cert este că relația sa cu antrenorul Ralf Rangnick (63 de ani), dar și cu restul staff-ului, este una distantă.

Tensiunea dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United pare să fi atins apogeul după absența atacantului portughez din derby-ul cu City, câștigat de ”cetățeni”, scor 1-4, și plecarea acestuia în Portugalia, unde ar fi trebuit să se refacă după presupusa accidentare.

Întreaga situație nu a făcut decât să dezvolte tensiunea din acest moment din mediul ”diavolilor roșii” spre limite nebănuite și spre concluzia că zilele lui Ronaldo la United se vor încheia la finalul acestui sezon.Site-ul FootballTransfers anunță că Ronaldo, frustrat de rezultatele lui Manchester United, a luat deja decizia să părăsească clubul, în cazul în care nu va reuși să se califice în Champions League. Scenariu din ce în ce mai probabil, având în vedere că "diavolii roșii" sunt pe locul 5 în campionat.

Surprinzător este că, în cazul în care pleacă, Ronaldo ar fi decis să meargă la PSG, echipă unde a ajuns acum câteva luni chiar marele său rival, Lionel Messi (34 de ani).

Conform aceleiași surse, pe Ronaldo nu l-ar deranja deloc să împartă vestiarul cu superstarul argentinian și, mai mult, chiar și-ar dori să formeze o tripletă ofensivă alături de Messi și Neymar (30 de ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: