image
Sursa foto: Profimedia

100.000 de fani, pe lista de așteptare pentru bilete la Sassuolo - Milan! Câți suporteri pot intra pe stadion

Sassuolo primește vizita lui AC Milan duminică, de la ora 19:00, meci la finalul căruia, dacă va obține un punct, echipa lui Stefano Pioli va câștiga titlul.

Firesc, având în vedere miza și că AC Milan este echipa cu cea mai mare medie de spectatori din acest sezon de Serie A, la meciurile de acasă, partida de la Sassuolo se bucură de un interes imens din partea suporterilor.

Clubul din Sassuolo a pus la vânzare biletele online marți dimineață, iar fanii au luat cu asalt site-ul, unde a ajuns să fie o listă de așteptare de 100.000 de persoane, scrie Corriere della Serra.

Procesul de vânzare a fost îngreunat din cauza cererii imense, astfel că fiecare fan a fost nevoit să aștepte la un ”rând virtual” până când pagina în care se poate cumpăra tichetul să se deschidă. Evident, foarte mulți suporteri nu au mai reușit să-și achiziționeze un bilet.

Toate biletele s-au vândut în aproximativ două ore, însă la scurt timp au reapărut unele pe alte site-uri, la prețuri de până la 4.000 de euro.

Stadionul ”Citta del Tricolore” are o capacitate de 21.000 de locuri, dar s-au pus în vânzare doar 18.000 de tichete, celelalte locuri fiind ocupate deja de invitați.

Portarul Milan News scrie că toate cele 18.000 de bilete disponibile ar urma să ajungă în posesia suporterilor Milanului.

De la aceeași oră cu Sassuolo - AC Milan se va juca duminică meciul lui Inter, aflată la două puncte în spatele liderului, cu Sampdoria.

AC Milan are două variante pentru a-și adjudeca titlul, remiza sau victoria, pentru că, în caz de egalitate cu Inter, ceea ce se întâmplă dacă termină la egalitate cu Sassuolo și echipa lui Simone Inzaghi o învinge pe Sampdoria, are avantaj la meciurile directe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: