image
Sursa foto: realitateadevalsui.ro

VIDEO: Grav accident cu șapte victime lângă vama Albița; Un moldovean, transportat cu elicopterul SMURD la Iași

Două mașini, una din Republica Moldova, și alta din Ucraina, s-au tamponat violent în apropiere de vama Albița. În urma impactului, șapte persoane au avut de suferit. Un moldovean a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Iași.

Potrivit presei române, accidentul a avut loc la un km distanță de Iași.

În accident au fost implicate două autoturisme și șapte persoane. Din primele informații, sunt șapte victime, dintre care una încarcerată și inconștientă, fiind vorba de un cetățean moldovean.

O victimă a fost încarcerată și se afla în stare de inconștiență. La ora 13:00 a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui, la fața locului fiind deplasate 7 autospeciale (autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, ambulanță TIM, autospecială transport persoane și victime multiple, trei ambulanțe tip B2 EPA și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui).

Moldoveanul a fost încarcerat și inconștient, după descarcerare a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Totodată, un cetățean ucrainean care prezenta multiple traumatisme a fost transportat în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Celelalte cinci victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal „Dumitru Castroian” Huși, acestea fiind diagnosticate cu multiple traumatisme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: