image
Sursa foto: Profimedia

Decizie radicală a lui Lewandowski după ce nu a câștigat Balonul de Aur: pleacă de la Bayern! S-a decis cu cine semnează

Atacantul lui Bayern Munchen a fost văzut drept principal favorit pentru câștigarea celui mai râvnit trofeu la nivel individual, însă a pierdut în detrimentul lui Lionel Messi. Decizia a stârnit numeroase controverse și critici în lumea fotbalului, mai ales în contextul în care Balonul de Aur nu s-a decernat anul trecut din cauza pandemiei, iar polonezul a avut prestații incredibile în ultimele două sezoane.

După gala de la Paris, Robert Lewandowski a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său. Atacantul vrea să plece de la Bayern Munchen în vara anului următor și și-a informat agentul de acest lucru. Cotidianul spaniol AS informează că jucătorul i-a transmis lui Pini Zahavi, impresarul său, că prioritatea sa este Real Madrid și că își dorește să semneze cu gruparea de pe Bernabeu.

Astfel, perioada de mercato din vară se anunță una intensă pentru Real Madrid, care îl are ca obiectiv principal pe Kylian Mbappe, iar pe lista de interes se află și Erling Haaland. Lui Lewandowski i-au mai rămas însă câțiva ani din cariereă, iar forma în care se găsește îl face într-un transfer cu succes garantat. Polonezul este cel mai prolific atacant al ultimilor ani, având câte 40 de goluri sau mai multe înscrie în ultimele sale șase sezoane.

În acest sezon, atacantul are deja 25 de goluri înscrise în 20 de meciuri jucate și vorbim despre jumătatea sezonului abia. Mutarea la Real Madrid i-ar asigura astfel lui Lewandowski o vizibilitate mult mai mare, clubul din capitala Spaniei fiind unul dintre cele mai cunoscute de pe planetă, iar faptul că ar îmbrăca tricoul celui mai titrat club din istorie i-ar aduce beneficii în contextul luptei și pentru trofeele individuale, precum Balonul de Aur.

Citeşte mai mult despre

comentarii: