image
Sursa foto: Instagram

Indiciul dat de Endrick, puștiul pentru care Barcelona și Real Madrid fac licitație. Ce a spus tatăl său

Brazilianul Endrick este noua perlă a Braziliei, iar Real Madrid și Barcelona au pus deja ochii pe el. Tatăl său a dat un posibil indiciu în ceea ce privește viitoarea sa destinație.

"Endrick urmărește mult fotbalul și e un mare fan al lui Cristiano Ronaldo. Îl are drept un mare exemplu. El chiar a spus: 'Tată, vreau să fiu ca și Cristiano.'

A citit niște articole și știe că Ronaldo nu are tatuaje, pentru că donează sânge. La fel cu Cristiano este motivat de provocări, la fel este și Endrick.

Îi place să se antreneze, să se îmbunătățească zi de zi, așa că acest sportiv este o adevărată oglindă pentru el. A fost pus să aleagă dintre 3 jucători: Cristiano, Neymar și Messi. L-a ales pe Cristiano", a spus tatăl lui Enfrick.Douglas Sousa, potrivit publicației Nossopalestra.

Astfel, din moment ce îl are ca idol pe Cristiano, despre care a spus că vrea să-i calce pe urme, Endrick ar putea ajunge la Real Madrid, acolo unde portughezul a făcut istorie timp de 9 ani.

Însă puștiul vrea deocamdată să strălucească în tricoul lui Palmeiras înainte de a face pasul la o echipă uriașă din Europa. În orice caz, el nu poate semna cu vreo echip din Europa până când nu împlinește 18 ani.

Printre obiectivele sale, Endrick vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decât să câștige Cupa Mondială, dar și Copa Libertadores.

Endrick Felipe Moreira impresionează la Palmeiras, acolo unde mulți specialiști au rămas uimiți când au văzut ce poate să facă la doar 15 ani. Atacantul este unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai planetei, arată o calitate tehnică impresionantă la o asemenea vârstă.

De altfel, el joacă la grupa U21, unde sunt jucători cu 5 ani mai mari decât el. Amarcat 5 goluri în 5 meciuri și a jucat doar câte o jumătate de partidă în fiecare dintre acestea.

Din cel moment, Endrick a fost chemat de antrenorul Abel Ferreira la echipa mare a lui Palmeiras.

Săptămâna trecută, în partida contra celor de la Oeste, Endrick a marcat o bijuterie de gol: un lob pe spate, de la aproape 20 de metri distanță, iar balonul s-a oprit sub bara portarului advers.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: