image
Sursa foto: Profimedia

Răsturnare de situație în cazul transferului lui Robert Lewandowski la Barcelona

Contractul lui Robert Lewandowski (33 de ani) la Bayern Munchen va expira în vara anului 2023, iar despre atacantul polonez s-a scris în ultimele zile că ar fi ajuns la un acord cu Barcelona.

Deși s-a vorbit despre un acord al lui Lewandowski cu cei de la Barcelona, publicația Goal titrează că cele două părți nu ar fi bătut palma.

Mai mult, Bayern Munchen încearcă și ea să îl convingă pe atacant să continue pe Allianz Arena, însă polonezul nu s-a decis încă asupra viitorului său.

Cu toate acestea, bavarezii nu au început discuțiile cu agentul lui Lewandowski, Pini Zahavi, deși, recent, președintele clubului, Oliver Kahn, a subliniat faptul că oficialii lui Bayern se vor întâlni cu Robert Lewandowski și alte vedete pentru a le propune prelungirea angajamentelor.

Potrivit Sport.es, Robert Lewandowski a ajuns la un acord de principiu cu Barcelona pentru a ajunge în vară pe Camp Nou.

Totuși, chiar dacă atacantul polonez a bătut palma cu catalanii, Lewandowski trebuie mai întâi să discute cu conducerea lui Bayern Munchen pentru a o convinge să îl lase să plece.

Robert Lewandowski nu va avea o misiune ușoară pentru că bavarezii nu sunt dispuși să renunțe la cel mai bun marcator al echipei, mai ales că i-au propus deja acestuia prelungirea contractului.

Lewandowski își dorește să înceapă o nouă aventură la Barcelona, iar cei de la Sport.es spun că unul dintre motive este credința polonezului că la formația blaugrana ar putea avea mai multe șanse la câștigarea Balonului de Aur.

Aceeași sursă precizează că Barcelona este dispusă să plătească 50 de milioane de euro pentru atacantul polonez, însă nu iese din calcul posibilitatea ca oferta să ajungă până la 60 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: