image
Sursa foto: Getty Images

Erling Haaland, acord cu Real Madrid! Cine a făcut anunțul și de ce mai depinde transferul

Erling Haaland (20 de ani). unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai momentului, ar fi ajuns la un acord final cu Real Madrid. Din acest moment, oficialii ”galacticilor” trebuie să se pună la masa tratativelor cu cei de la Borussia Dortmund.

Anunțul legat de posibilul acord dintre norvegian și clubul spaniol a fost anunțat de jurnalistul italian Alfredo Pedulla, pe site-ul său personal, care lucrează și la Gazetta dello Sport.

Un argument important, evident dincolo de latura financiară, care îl poate face oricând pe Haaland să semneze cu Real este trofeul UEFA Champions League. Este primul gând pe care îl are în fiecare dimineață.

Dorința sa este atât de mare încât și-a setat telefonul să îl trezească întotdeauna cu imnul UEFA Champions League, melodie care îi dă o stare foarte bună de spirit.

”Este tonul meu de alarmă. Mă trezesc în fiecare zi pe imnul Champions League. Este ultima melodie de care aș putea să mă plictisesc. Mă trezesc pe melodia asta pentru a avea un început de zi perfect”, a declarat Erling Haaland pentru TV2, citat de Sport Bible.

Atacantul norvegian a atras atenția tuturor forțelor Europei, după ce a înscris 57 de goluri în 59 de meciuri pentru actuala echipă.

Vârful mai are contract cu Dortmund până în 2024, iar din vara viitoare intră în vigoare o clauză prin care Haaland poate pleca pentru 75 de milioane de euro! Problema este că până atunci clauza sa eliberatoare este cu 100 de milioane mai mare. Tocmai de aceea, negocierile dintre Real și Dortmund vor fi extrem de dificile, susține sursa citată.

Presa din Anglia scrie că Chelsea, câștigătoarea UEFA Champions League în această vară, nu mai are răbdare încă un an și forțează transferul în această perioadă de mercato.

"Chelsea face eforturi intense pentru a-l transfera pe Haaland", scrie Daily Mail. 170 de milioane de lire sterline (198 de milioane de euro) este suma pusă pe masă de gruparea londoneză. Chelsea vrea să-l includă în această afacere și pe Tammy Abraham, care este evaluat la 40 de milioane de lire.

"Chelsea va face o ofertă pe care Dortmund nu o poate refuza", mai scrie sursa citată. În condițiile în care acum ar putea obține o sumă de 3 ori mai mare decât în vara viitoare, sunt șanse mari ca Borussia Dortmund să accepte să se despartă de "Bestia" Haaland.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: