image
Sursa foto: Getty Images

Mayweather, atac la McGregor, după ce irlandezul a anunțat că se retrage: Dacă te întorci, te voi pedepsi din nou

Luptătorul MMA Conor McGregor a luat încă o dată lumea sportului prin surprindere și a anunțat că se retrage. A fost pentru a treia oară în ultimii patru ani când irlandezul a venit cu o astfel de declarație.

Floyd Mayweather, cel care l-a învins pe McGregor într-un meci de box disputat în august 2017, nu a ratat ocazia și l-a taxat pe irlandez pentru declarațiile făcute recent.

Luna trecută, într-un mesaj postat pe Twitter, Conor McGregor i-a promis lui Mike Tyson că își va lua revanșa în fața lui Floyd Mayweather, în cazul în care o a doua luptă va avea loc.

"Dacă nu greșesc, nu cumva i-ai spus lui Mike Tyson că o să mă bați dacă ne vom lupta a doua oară? Acum te retragi! Credeam că vrei să îl învingi pe cel mai bun. Ei bine, dacă decizi să te întorci, aștept să te pedepsesc din nou", a fost replica acidă a lui Mayweather.

Boxerul american Floyd Mayweather l-a învins pe luptătorul irlandez de arte marţiale mixte Conor McGregor, prin KO tehnic în repriza a 10-a a meciului de box desfăşurat în august 2017, la categoria super welter, într-o gală profesionistă la Las Vegas.

Fostul campion mondial Mayweather, atunci în vârstă de 40 de ani, revenea în ring la doi ani de la retragere. Americanul a obţinut a 50-a sa victorie la profesionişti (27 KO), fără să cunoască înfrângerea. Mayweather a reuşit să depăşească palmaresul lui Rocky Marciano, fostul campion mondial al greilor, care a avut 49 de victorii şi nicio înfrângere.

Conor McGregor, unul dintre cele mai sonore nume din UFC, se afla la debutul său în boxul profesionist. Irlandezul a început agresiv meciul, dar a început să se sufoce după primele runde, în care Mayweather nu a părut deloc în dificultate. Experimentatul boxer american a făcut un meci de aşteptare, iar apoi a început să puncteze tot mai clar pe măsură ce McGregor obosea, arbitrul încheind conturile în runda a zecea, când irlandezul abia se mai ţinea pe picioare.

Nu este prima dată când Conor McGregor face un astfel de anunț, iar fanii sunt de părere că și de această dată motivul poate fi același.

Luptătorul a mai postat două mesaje similare, tot pe Twitter, în 2016 și în 2019, când se afla în negocieri cu UFC. Susținătorii lui McGregor consideră că este o modalitate prin care irlandezul încearcă să pună presiune pe oficiali, dar și un mod de a atrage atenția asupra sa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: