image
Sursa foto: Getty Images

Familia lui Michael Schumacher plătește o avere pentru tratamentul fostului pilot! Decizia luată de Corinna Schumacher

Michael Schumacher (52 de ani) se luptă de peste șapte ani să revină la o viață normală în urma accidentului îngrozitor suferit la schi, în Alpii francezi. Tratamentul septuplului campion mondial din Formula 1 costă o avere, însă soția sa, Corinna Schumacher, nu se dă bătută.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne un mister pentru publicul larg, familia acestuia nedorind să ofere foarte multe detalii despre acest aspect. Cu toate acestea, zvonuri privind cheltuielile medicale enorme ale familiei fostului pilot de Formula 1 au ieșit la iveală.

Potrivit cotidianului italian Gazzetta dello Sport, citat de Ouest France, tratamentul săptămânal al lui Michael Schumacher ajunge la 191.000 de euro (peste 10 milioane de euro pe an). Astfel, pentru a-și permite în continuare să-și îngrijească soțul la cele mai înalte standarde, Corinna Schumacher a fost nevoită să renunțe la unele dintre proprietățile familiei.

După ce a vândut un avion privat în schimbul a 35 de milioane de euro și o proprietate din Norvegia pentru trei milioane de euro, soția lui Michael Schumacher a decis să scoată pe piață vila din Elveția în care fostul pilot și-a petrecut o parte din timpul de după accident. Impunătoarea locuință este evaluată la 60 de milioane de euro.

Marele campion din Formula 1 a suferit un accident cumplit la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni. De atunci și până în prezent, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime.

Citeşte mai mult despre

comentarii: