image
Sursa foto: Getty Images

Dana White, obligat să cedeze: Toate galele UFC au fost oficial amânate

Dana White a anunţat că toate galele UFC sunt amânate, incluzând şi UFC 249, ce ar fi trebuit să se desfăşoare pe 18 aprilie.

”Astăzi am primit un telefon de la ESPN, de la cel mai înalt nivel posibil. Şi trebuie să spun că parteneriatul nostru cu ESPN a fost unul fantastic de la început, extraordinar de favorabil nouă (n.r. UFC). Însă, forţele care ne-au cerut să ne oprim şi să nu facem gala de sâmbăta viitoare (n.r. ”UFC 249, de pe 18 aprilie) au fost prea mari”, a spus White.

Gala ar fi trebuit să fie organizată la cazinoul Tachi Palace, în rezervaţia indiană, ce nu intra direct sub efectul legilor de distanţare socială impuse de guvernul american.

”Un alt lucru pe care vreau să-l evidenţiez este că Tachi Palace, din California, din rezervaţia indiană, a fost alături de noi până în ultima clipă şi erau dispuşi să organizeze gala. Când totul va reveni la normal, gala din California va fi la Tachi Palace. Voi aduce acolo o luptă importantă, pentru că apreciez că au fost alături de mine”, a completat White.

CEO-ul UFC a dat asigurări că toţi luptătorii care au acceptat să lupte la UFC 249 nu trebuie să îşi facă probleme de ordin financiar.

”Financiar, niciunul dintre luptătorii sub contract cu mine, nu trebuie să aibă griji. Am să fiu corect cu toţi cei care îşi asumaseră să lupte în această gală de pe 18 aprilie”.

Înainte de izbucnirea pandemiei, UFC 249 era cel mai aşteptat eveniment din lumea artelor marţiale mixte. Capul de afiş al galei era iniţial lupta dintre Khabib Nurmagomedov, neînvins în întreaga carieră, şi Toni Ferguson, care venea după 12 victorii la rând.

Nurmagomedov nu a mai putut părăsi Rusia, din pricina regulilor impuse de guvern şi, în locul său, fusese desemnat să lupte Justin Gaethje.

Acelaşi Dana White anunţase în urmă cu doar două zile că a închiriat o insulă privată unde va organiza restul galelor pe perioada pandemiei. Acum, şi acest proiect îndrăzneţ a fost contramandat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: