image
Sursa foto: jurnal.md

Angajații de la „Poșta Moldovei” din Cahul, obligați să distribuie ziarele pro-Dodon: „Nu toți poștașii au fost de acord”

Angajații de la „Poșta Moldovei” au fost obligați să distribuie ziarele electorale ale candidatului la alegerile prezidențiale, Igor Dodon. Informația a fost oferită, pentru Jurnal TV, de un poștaș care au solicitat anonimatul.

„Aceste ziare au fost primite de către angajații oficiului poștal din orașul Cahul pentru a fi livrate oamenilor. Unui angajat i-a revenit 170 de ziare. De data trecută au mai rămas 150 de ziare care trebuiau să fie livrate, dar din diferite considerente oamenii nu au fost de acord să le livreze”, mărturisește sursa citată.

Imaginile au fost difuzate în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

„Am primit aceste imagini astăzi, până ca microbuzele să iasă de la Inspectoratul General al Poliției. Ziarele pe care le-am văzut în imagini probabil au ajuns ieri la Cahul”, a comentat moderatorul emisiunii, jurnalistul Vitalie Călugăreanu.

„Este clar că sunt folosite resursele administrative exact ca pe timpul lui Plahotniuc. Avem informații că nu toți poștașii au fost de-acord”, a menționat și deputatul PAS Lilian Carp.

Directorul oficiului poștal, Cahul, Constantin Bogoș, nu a fost de găsit astăzi pentru a comenta aceste informații, a precizat Vitalie Călugăreanu.

Amintim că ieri au avut loc ciocniri între deputații PAS și PSRM la tipografia „Universul” din cauza unui tiraj uriaș de gazete electorale cu chipul lui Igor Dodon ce urmau a fi împărțite în întreaga țară.

ziarziar
ziarziar
ziarziar
ziarziar
ziarziar

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: