image
Sursa foto: jurnal.md

Deputat, despre acuzațiile lui Dodon la adresa diasporei și a veteranilor: „Încearcă să dezbine societatea”

„Dodon nu este credibil decât în fața celor care se lasă manipulați”. De această părere este deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Chiril Moțpan care s-a arătat deranjat de acuzațiile lansate de Igor Dodon la adresa cetățenilor care s-au opus fraudării alegerilor prin segmentul transnistrean, dar și la adresa diasporei.

„Există înregistrări cu votanți mituiți din Transnistria. Au existat conflicte. Au existat abuzuri. Le-am văzut cu ochii mei. Iar când Dodon îndrăznește să spună lucruri de genul celor pe care le spune, nu este credibil decât în fața celor care se lasă manipulați”, menționează Chiril Moțpan într-o postare plasată pe pagina sa de facebook.

Deputatul mai spune că acuzațiile lui Igor Dodon la adresa diasporei pe care a numit-o „electorat paralel” cu viziuni și preferințe distincte de a majorității cetățenilor demonstrează că acestuia nu-i pasă de proprii cetățeni.

„Cei care nu votează pentru el îi sunt dușmani și străini, și va face tot posibilul ca vocea lor să fie înăbușită Este o afirmație pentru care trebuie să-l taxăm cu toții prin votul din turul al doilea. Să nu mai fim puși în situația de a-i asculta mesajele de incitare la ură, mesajele pline de aroganță și dispreț prin care tinde să dezbine societatea”, a mai menționat deputatul.

Amintim că Igor Dodon s-a arătat deranjat că duminică, în ziua alegerilor prezidențiale, locuitorii din regiunea Varnița au blocat traseul pe unde erau aduși în mod organizat, alegători din regiunea transnistreană la secțiile de votare. Acesta a cerut procuraturii să inițieze dosare penale pe numele celor care au blocat traseul spre secția de votare din Varnița, inclusiv pe numele deputaților care au fost prezenți în ziua alegerilor la fața locului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: