Breaking News

image
Sursa foto: DCnews.ro

Horoscop: Un nou început pentru mai multe zodii

Nativii din zodiile Rac, Berbec, Gemeni, Fecioară, Vărsător au parte de mai multe schimbări.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Berbec:

Poate fi o zi memorabilă prin deschiderea specială de care vei da dovadă față de prieteni, rude sau orice alt fel de persoane apropiate.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Taur:

Te bucuri de o recuperare a imaginii la nivelul unui grup, mai mare sau mai mic, în funcție de locul în care activezi. Poate fi și familia care îți recunoaște mai ușor autoritatea.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Gemeni:

Ai putea marca debutul unui nou proiect legat de studii, călătorii sau o colaborare cu o persoană care se află într-o poziție superioară ție, pe mai multe planuri.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Rac:

Se pot schimba multe dintre condițiile pe care le-ai crezut de nemișcat și să apară o instabilitate, mai ales financiară care te va stresa mai mult decât de obicei.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Leu:

Este complicat să fii atent la tot ce îți cer partenerii, de orice fel, dar poți limita numărul solicitărilor pe care ești de acord să le primești de la aceștia.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Fecioară:

Se conturează unele schimbări la locul de muncă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate de care trebuie să te ocupi foarte serios.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Balanță:

Se schimbă ceva în felul în care îi abordezi pe cei dragi, poate și pe fondul reactivării unor probleme din familie. Este important să îți păstrezi blândețea, pentru binele tuturor.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Scorpion:

Te consideri mult prea valoros ca să stai să asculți părerile celorlalți. Poate că așa este, dar tu vei fi cel care pierde informații prețioase.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Săgetător:

Sunt posibile surprize de tot felul din partea celor din anturajul apropiat. Și tu poți fi cel care să furnizeze principala surpriză a zilei, pentru ceilalți.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Capricorn:

Ești foarte interesat de orice posibilitate de a schimba ceva în situația ta financiară, dar există și pericolul de a lua decizii neinspirate. Trebuie să privești problema în ansamblu.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Vărsător:

Este o zi de înnoire pentru tine, ca o sărbătoare, de care poți profita ca să îți împrospătezi gândurile, aspirațiile și să îți faci viața mai frumoasă.

Horoscop luni 4 februarie 2019 – Pești:

Noutățile zilei mai mult te stresează decât să te încânte. Poate că nici nu e cazul să le dai prea multă importanță, dacă e ceva de schimbat, o poți face și singur.

Citeşte mai mult despre

comentarii: