image
Sursa foto: Privesc.eu

Viorel Cibotaru, despre programul lui Andrei Năstase: E suficient de pregătit să reprezinte toate segmentele societății

Liderul PLatformei DA, Andrei Năstase, candidul comun al forțelor proeuropene și antioligarhice la funcția de Primar general al municipiului Chișinău, este suficient de pregătit și motivat să reprezinte toate segmentele societății.

Este opinia liderului PLDM, Viorel Cibotaru, care face referire la programul de țară al lui Andrei Năstase „Republica Moldova - un stat în care să vrei să trăiești”, dar și la programul său pentru Chișinău.

„Invitat la sesiunea de dezbateri în cadrul Seminarului IESPM, liderul PLatformei DA, Andrei Năstase, a prezentat convingator proiectul său de Țară: „Republica Moldova - un stat în care să vrei să trăiești”, a menționat Viorel Cibotaru.

„Analizând sinteza programului său pentru Chișinău, prioritățile sale comune cu cele ale locuitorilor orașului și ai suburbiilor, e tot mai evident că și în calitatea sa de pretendent la funcția de Primar general al municipiului Chișinău, el este suficient de pregătit și motivat să reprezinte toate segmentele societății noastre pentru toți cei care își vor țara înapoi și o viață mai bună Acasă. Pentru Andrei Năstase, țară și capitala ei înseamna Acasă”, a adăugat liderul PLDM.

Noutăţile partenerilor

comentarii: