image
Sursa foto: privesc.eu

Alexandr Stoianoglo, despre criticile Maiei Sandu la adresa Procuraturii: „Sunt sigur că își va schimba părerea”

Alexandr Stoianoglo vine cu reacții după declarațiile președintelui ales Maia Sandu, precum că în organele Procuraturii s-a observat mai mult o lipsă de progrese în dosarele de rezonanță, inclusiv jaful miliardului. Procurorul General afirmă că este gata să meargă la discuții cu Maia Sandu pentru a prezenta raportul de activitate a procuraturii.

Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unui briefing în care Alexandr Stoianoglo a venit cu prezentarea raportului de activitate timp de un an la șefia Procuraturii.

Unul din principiile de activitate a Procuraturii este colaborarea cu alte instituții de stat. Noi suntem gata să ne întâlnim cu Doamna Președinte pentru a prezenta toată informația legată de activitatea organelor Procuraturii. Sunt sigur că după asta părerea Maiei Sandu va fi schimbată. Sper că o să fim auziți”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

Amintim că ieri în cadrul unei conferințe de presă în format larg, organizată la Palatul Republicii, Maia Sandu a declarat că imediat după preluarea mandatului va avea o discuție cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo. „Nu prea am lucruri bune de spus despre activitatea procurorului general după un an de zile, din păcate. Îmi doresc să am o discuție imediat după inaugurare. Să văd dacă sunt argumente pentru această lipsă de performanță”, a spus Maia Sandu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: