După doi ani cât au așteptat să fie îndeplinită promisiunea superiorilor că „totul va fi bine”, cei 13 fac primele mărturisiri.

„Procurorii intenționat au făcut scurgere de secvențe video, din care se vede că răposatul Brăguță este maltratat, iar polițiștii nu intervin. Atrag atenția că secvențele video se referă la o altă cauză, care nu are nimic comun cu cea în care suntem învinuiți noi”, a declarat unul dintre polițiști.

„De trei ori au fost medicii la noi în serviciu. Medicii veneau, se uitau, îi puneau injecții de calmare, plecau și spuneau că totul o să fie bine. Comisarul cunoștea, vice-comisarul cunoștea, de serviciu pe oraș tot cunoștea”,a mărturisit altul.

„Dacă instituțiile statului nu și-au făcut bine treaba, noi trebuie acum să alergăm și să demonstrăm cuiva. Să merg pe stradă și să răspund la unele întrebări „cum ați putut dvs. admite în așa mod să fie maltratat Brăguță”? Nu avem tangență, stimați concetățeni, guvernanți. Eu nu știu unde să ne adresăm ca să fim și noi auziți”, a spus al polițist.

Urmăriți duminică Patrula Jurnal TV pentru a afla mai multe declarații ale polițiștilor învinuiți în dosarul Brăguță.