image
Sursa foto: ff.md

Nu ratați! Farmacia Familiei, care împlinește astăzi 15 ani, oferă 30% reducere la cele mai notorii branduri internaționale

Ofertă generoasă la Farmacia Familiei, care împlinește astăzi 15 ani de la fondare! Cu ocazia aniversării, Farmacia Familiei oferă astăzi, 20 iulie, 30% reducere la cele mai notorii branduri internaționale de dermatocosmetică.

„Stimate CLIENT, astazi împlinim 15 ani de la fondare! Am reușit să construim, o rețea puternică, un brand autentic moldovenesc. Am devenit în scurt timp lider în domeniul farmaceutic, cu peste 180 de filiale deschise la nivel național. Suntem de ani buni implicați și în proiecte sociale, că să răsplătim încrederea Dumneavoastră și sa-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi. Suntem aici 24 din 24 de ore pentru siguranța, sănătatea și confortul Dumneavoastră. Vă mulțumim că ne alegeți de fiecare dată, că aveți încredere în noi, că ne recomandați, că reveniți!”, este mesajul companiei.

Iar cu ocazia aniversării, Farmacia Familiei oferă astăzi, 20 iulie, 30% reducere la cele mai notorii branduri internaționale de dermatocosmetică: Chicco, Vichy, La Roche Posay, Bioderma, Avene, NumisMed, Alkmeme, Ivatherm, Clinic Way, Pharmaceris, Equilibra, Revalid, Crevil, Kueshi, Feelfree, Naobay ș.a.

Misiunea Farmaciei Familiei rămâne constantă - grija pentru sănătatea familiei.

Grăbiți-vă să profitați de ofertă!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: