image
Sursa foto: Profimedia

Giggs riscă cinci ani de închisoare. Acuzat şi că şi-a dat iubita afară, dezbrăcată complet, din camera de hotel

Galezul Ryan Giggs (48 de ani) a compărut pe 8 august în faţa Curţii de Justiție din Manchester, în prima zi a procesului de violenţe fizice şi psihologice împotriva fostei sale partenere, Kate Gerville, şi asupra sorei acesteia, Emma Gerville.

Incidentele s-au produs pe 1 noiembrie 2020, atunci când Giggs a fost arestat şi apoi eliberat pe cauţiune. Totodată, galezul este acuzat de Kate Gerville de comportament contravențional, în timpul relației lor, între anii 2017 și 2020. Giggs riscă o pedeapsă care poate ajunge până la cinci ani de închisoare.

Trimiterea sa în judecată l-a obligat să demisioneze din funcţia de selecţioner al Ţării Galilor.

Conform acuzării, Giggs îi trimitea mesaje jignitoare lui Kate în timp ce se afla alături de prieteni. O făcea "prostituată"şi "vacă proastă". De asemenea, este menţionat că ar fi avut relaţii intime cu cel puţin alte opt femei.

Kate a numit relația cu Giggs drept una toxică și a spus că la început totul a fost bine, dar de la un moment dat a devinit violent. Kate a mărturisit că a fost scoasă din camera de hotel în două rânduri, dezbrăcată complet, după certuri cu fostul mare fotbalist.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: