image
Sursa foto: proimobil.md

City Gardens – prima rată 10 000 de euro

City Gardens - un proiect rezidențial de elită chiar în centrul Chișinăului.

Creat în cele mai bune tradiții ale arhitecturii europene moderne, cu fațade din piatră naturală și geamuri panoramice, acesta stabilește noi standarde pentru o viață exclusivă.

Întru realizarea acestui proiect ambițios, au fost implicați experți din diferite domenii, pentru ca complexul să fie dotat cu o eficiență energetică, acustică, gestionarea deșeurilor și calitatea aerului interior.

Materialele de construcție ecologice și alte cerințe de proiectare, au redus semnificativ substanțele chimice dăunătoare care se găsesc în anumite materiale de construcție, cum ar fi formaldehida și compușii organici volatili, de asemenea, reducând expunerea la particule din case.

Locația unică - un avantaj primordial al complexului rezidențial. Propria zonă amenajată și verdeață din jur, oferă un spațiu nu mai mic de un Hectar pentru agrement. Accesibilitatea excelentă la rețeaua de transport, precum și prezența lanțului de magazine germane Kaufland la câțiva pași.

O panoramă uluitoare a întregii capitale se deschide de la geamurile complexului, inclusiv a pădurii de la Ciocana, precum și a parcului de la Râșcani.

Proiectul City Gardens este potrivit familiilor cu copii. Spațiul confortabil și sigur pentru plimbări, terenuri de joacă spațioase, dotate cu leagăne, gropi de nisip, tobogane și alte distracții. Pe teritoriul complexului vor fi amplasate: o grădiniță privată, cafenea, sală de sport cu piscină, zone de fitness și spa.

City Gardens - creează toate condițiile pentru istoria familiei voastre fericite.

Sună acum: 060 222 394

comentarii: