image
Sursa foto: en.as.com

Scandal URIAȘ la PSG: Unda dintre vedete a dat în judecată echipa; acuze de discriminare și hărțuire

Mijlocașul Adrien Rabiot, 23 de ani, a sesizat Comisia juridică a Ligii Profesioniste din Franța, după ce a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua a celor de la PSG.

Pedepsirea lui Adrien Rabiot, exclus din lotul primei echipe și trimis să se pregătească alături de "rezervele" din liga a patra, s-ar putea întoarce ca un bumerang împotriva lui PSG. Pentru că jucătorul în vârstă de 23 de ani, care a refuzat să prelungească acordul ce expiră în această vară, a sesizat Comisia juridică a Ligii profesioniste.

Pentru el, "condițiile de antrenament și de recuperare de la formația B nu sunt compatibile cu cele ale unui fotbalist profesonist". Și, potrivit L'Équipe, clubul poate fi acuzat de discriminare și de hărțuire a jucătorului: "Dosarul ar lua o turnură penală și ar expune PSG în justiție".

Ar fi încă un scandal, după cel cu selectarea juniorilor pe criterii etnice, pentru care Parchetul parizian a deschis o anchetă pe 19 noiembrie.

Foarte probabil, lui Rabiot i se va permite să revină la prima echipă și, chiar dacă nu va mai evolua la PSG, nu i se vor mai face probleme înainte de a părăsi clubul gratis în vară, la sfârșitul contractului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: