image
Sursa foto: Jurnal.md

Alerta cu bombă de la Centrul Comercial Jumbo s-a dovedit a fi falsă

UPDATE 19:50 // Alerta cu bombă de la Centrul Comercial Jumbo, s-a dovedit a fi falsă. Experții au verificat timp de două ore clădirea, dar nu au găsit niciun obiect explozibil. Dacă va fi identificată, persoana care a alertat autoritățile riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare sau o amendă usturătoare.

______________________________________

O persoană necunoscută a alertat serviciul 112 anunțând că în interiorul Centrului comercial ar fi o bombă. La fața locului s-au deplasat experții de la serviciul Bombteh.

Potrivit ofițerului de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, toate persoanele care erau prezente în interiorul Centrului au fost evacuate. Apelul la 112 a fost efectuat de un bărbat în jurul orei 16:16. Identitatea acestuia încă nu a fost stabilită.

Echipajele specializate: poliția, pompierii și specialiștii de la serviciul Bombteh continuă să efectueze verificări și la momentul actual în interiorul clădirii. Zona a fost încercuită. Totodată se întreprind măsuri pentru identificarea și reținerea persoanei care a alertat poliția.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: