image
Sursa foto: Cristina Pohilenco

Cristina Pohilenco s-a alăturat echipei The Walt Disney Company! „Continui să fac parte din familia Jurnal TV”

Vicedirectorul Jurnal TV, Cristina Pohilenco, stabilită de curând în Olanda, s-a alăturat echipei The Walt Disney Company!

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, unde a precizat că rămâne în continuare membră a familiei Jurnal TV.

„Veștile bune circulă repede. De aceea sunt mândră să fac un anunț important pentru mine, relevant pentru cei cu care am legat parteneriate strânse de-a lungul anilor și important pentru viitoarele noastre colaborări. Am avut plăcerea și onoarea să accept oferta de a fi parte din echipa Walt Disney. Decizia de a mă muta în Olanda a fost una personală, dar experiența din Moldova împreună cu circumstanțele favorabile îmi sunt de folos pe plan profesional. Am alături profesioniști cu viziuni sănătoase, oameni cu o cultură de leadership fenomenală și competențe pe care sunt gata să le însușesc, să le dezvolt și să le pun în practică pe termen lung”, a menționat Cristina Pohilenco.

Cristina PohilencoCristina Pohilenco

La Disney, face parte din echipa de programe a canalelor FOX, National Geographic, 24Kitchen, Disney Channel și Disney XD pentru regiunea Benelux, cu sediul la Amsterdam.

Totodată, Cristina Pohilenco va continua să rămână cu Jurnal TV, unde coordonează mai multe proiecte în derulare și nu doar.

jurnal.mdjurnal.md

„Continui să fac parte din familia Jurnal TV. Am multe proiecte în derulare și în planuri, alături de colegii mei. Sunt recunoscatoare tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au încurajat să cresc în carieră. Mulțumesc întregii echipe. Mereu alături de Jurnal TV", a punctat Cristina Pohilenco.

jurnal.mdjurnal.md

Cu o experiență de 13 ani în televiziune, Cristina Pohilenco face parte din prima componență a echipei Jurnal TV, căreia i s-a alăturat încă de pe băncile liceului. A fost reporter, după care a preluat conducerea Departamentului Programe, iar în 2019 a devenit vicedirector al postului de televiziune.

jurnal.mdjurnal.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: