image
Sursa foto: as.com

Panică la Atletico Madrid: Comportamentul fanilor l-ar putea goni pe Griezmann

Antoine Griezmann a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că va continua să evolueze la Atletico Madrid şi în sezonul viitor. Cu toate acestea, conducerea clubului madrilen se teme ca fotbalistul să nu se răzgândească din cauza fluierăturilor şi injuriilor primite în timpul partidei de duminică, disputată împotriva celor de la Eibar, notează AS.

În ianuarie, Griezmann lua în considerare o eventuală plecare la Barcelona, dar treptat, în ultimele luni, a ales să rămână la Atletico. Printre motivele deciziei finale a fotbalistului s-au numărat o posibilă revenire a lui Diego Costa, dar şi aprecierea de care se bucură din partea suporterilor, a colegilor de echipă, a membrilor staff-ului şi a conducerii clubului, care au declarat răspicat faptul că vor ca atacantul să rămână la Madrid, scrie digisport.ro.

Griezmann a jucat un rol exponenţial pentru Atletico Madrid în sezonul ce tocmai s-a închieat. Acesta a înscris în aproape fiecare partidă din Europa League şi a bifat o dublă în finala aceleiaşi competiţii, câştigată cu 3-0 în faţa celor de la Marseille.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: