image
Sursa foto: jurnal.md

Caz tragic: Un copil de 9 ani din satul Bâc, a decedat asfixiat după ce a intrat într-un automobil și nu a mai putut ieși

Un copil de nouă ani din satul Bâc, municipiul Chișinău, a intrat într-un automobil al vecinilor plecați peste hotare și a rămas blocat. Familia a anunțat poliția despre dispariția copilului și a inițiat căutări, dar din păcate când a fost găsit, copilul nu mai era în viață. Poliția presupune că băiatul a intrat în mașină, dar nu a mai putut ieși, deoarece portierele puteau fi deschise doar din exterior, deschizătoarele din interior fiind defecte.

Ofițerul de presă al Direcției de poliție a capitalei, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii au fost sesizați despre dispariția minorului. Ca urmare, au fost întreprinse mai multe măsuri de căutare, iar într-un final copilul a fost depistat în mașina vecinilor care nu erau acasă.

„La fața locului a fost solicitat și medicul legist. În urma examinării, nu au fost depistate urme de moarte violentă, însă s-a constatat că minorul s-a asfixiat. Cel mai probabil minorul a intrat și nu a mai putut ieși”, a mai declarat Natalia Stati.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost îndreptat pentru expertize la centrul de medicină legală. Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele producerii acestui caz.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: