image
Sursa foto: Jurnal.md

„Cu corăbiile”; Maia Sandu, ironică referitor la spusele lui Igor Dodon precum că diaspora a fost adusă organizat la votare

După ce ieri Igor Dodon a declarat că diaspora a fost dusă la votare cu transport organizat, astăzi Maia Sandu a reacționat la declarațiile acestuia, menționând că diaspora a mers la vot cu... corăbiile.

În cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, Maia Sandu a fost întrebată ce crede despre declarațiile lui Igor Dodon referitor la diasporă, dar și despre faptul că moldovenii din străinătate ar fi fost transportați în mod organizat la secțiile de votare.

Drept răspuns la declarațiile lui Igor Dodon, Maia Sandu a glumit că diaspora a fost adusă la vot cu... corăbiile.

Cu corăbiile, cu corăbiile au venit oamenii și am văzut că au fost suficiente replici haioase și interesante din partea oamenilor, dar și foarte triste, mai ales pentru oamenii care au fost nevoiți să meargă sute de kilometri până la secțiile de vot. El în schimb i-a mințit până și pe cei pe care i-a cumpărat, pentru că ați văzut videouri cu alegătorii din stânga Nistrului care erau supărați că le-au fost promise 300-400 de lei și până la urmă au primit doar 100 de lei”, a punctat Sandu.

Nemulțumit de prezența masivă la primul tur al prezidențialelor, Igor Dodon a atacat zilele acestea diaspora prin diferite declarații publice, calificând-o drept „electorat paralel”. „Noi avem tot mai multe semnale că acolo s-a organizat transport, autobuze care au adus oamenii la secțiile de votare. Dacă noi vom arăta video și foto cum se aduc cu autobuzele la vot în Germania, Italia care va fi poziția lor? Nouă nu ne este convenabil să arătăm acum, după primul tur. Dar o să arătăm cum oamenii sunt aduși masiv la vot în țările UE”, e una dintre declarațiile făcute de Dodon la adresa diasporei.

Live - Secretele Puterii, 04.11.2020. Maia Sandu, astăzi la Secretele Puterii.

Vom avea o emisiune lungă, în cadrul căreia vom discuta despre impresiile de după primul tur și strategia de până la 15 noiembrie. Candidata PAS va răspunde retoricii extrem de dure pe care a afișat-o Igor Dodon, în raport cu ea, în ultimele 2 zile. Vom vedea ce e cu „închiderea țării, a școlilor, spitalelor și distrugerea producătorilor autohtoni”. Vom discuta și despre justiție, acolo unde, după plecarea lui Plahotniuc, se pare că alți oligarhi revanșarzi fac jocurile. Nu vom ignora nici politca externă, mai ales că SUA și-au ales tocmai președintele. Ne vedem la Jurnal TV și pe pagina de Facebook Secretele Puterii. Posted by Jurnal.md on Wednesday, 4 November 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: