image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roscovanu

Igor Grosu: Ştiu că Ion Ceban este proiectul Kremlinului la următoarele alegeri din Republica Moldova

Miza Kremlinului la următoarele alegeri din Republica Moldova este Ion Ceban, actualul Primar General al capitalei. Declarația a fost făcută de Preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul emisiunii Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

Ştiu că Ceban este proiectul ruşilor", a spus Preşedintele Parlamentului.

Totodată, oficialul a mai menţionat că „Ceban a primit ordin (n.r: de la ruşi) să se declare european. El a primit sarcina - te îmbraci în haină pro-europeană, te faci român, juri credinţă, dacă trebuie şi unionist te faci, numai misiunea trebuie să fie îndeplinită".

Amintim că Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat, pe 23 august, că-și lansează oficial formațiunea politică, desprea crearea căreia a anunțat în luna decembrie a anului trecut. Este vorba despre Mișcarea Alternativa Națională care, potrivit lui Ceban, va deveni în scurt timp partid politic cu aspiraţii europene.

Totodată, amintim că, în toamna anului 2019, între cele două tururi de scrutin pentru Primăria Chișinău, Ion Ceban spunea că nu va face politică, dacă va fi ales primar. „În oraș nu poate fi politică din start! În oraș e vorba de gropi, canalizare, despre fondul locativ!”, a afirmat atunci Ceban, într-o emisiune TV.

Noutăţile partenerilor

comentarii: