image
Sursa foto: Jurnal.md

Inspectoratele de poliție își sistează audiențele în legătură cu agravarea situației epidemiologice din RM

Inspectoratul General al Poliției informează că sunt sistate audiențele în toate sediile Inspectoratelor de Poliție, inclusiv cele ale subdiviziunilor IGP, în legătură cu situația epidemiologică din RM.

„În ultima perioadă de timp, numărul de cazuri de infectare cu virusul Covid-19 a crescut simțitor , inclusiv și în rândul colegilor noștri. Polițiștii sunt și ei în prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Zi și noapte aceștia încearcă să prevină răspândirea virusului și să-i convingă pe oameni să respecte măsurile epidemiologice. Din acest considerent, cei mai mulți dintre ei sunt expuși contaminării.

Astfel, în legătură cu situația epidemiologică din RM, Inspectoratul General al Poliției, informează cetățenii despre faptul că sunt sistate audiențele în toate sediile Inspectoratelor de Poliție din Republică, inclusiv cele ale subdiviziunilor IGP”, anunță instituția.

Reieșind din această situație, cetățenii sunt îndemnați să depună petiții on-line la adresele electronice: [email protected], [email protected], iar în caz de urgență să apeleze la serviciul 112.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: