image
Sursa foto: captură

„Nu miroase-a bine”; Occupy Guguță, conferință de presă după mai multe încercări de intimidare a grupului // VIDEO

Grupul Occupy Guguță a susținut astăzi o conferință de presă în legătură cu mai multe tentative de intimidare la care sunt supuși.

Comunitatea Occupy Guguță a ieșit astăzi în prima conferință de presă de la inițierea mișcării. Activiștii au vorbit despre recentele încercări de intimidare, potențiala implicare a autorităților și lipsa lor de implicare atunci când este vorba de protejare a unor drepturi democratice fundamentale. „Aceleași autorități fie prin acțiuni rău-intenționate, fie prin inacțiunea lor, pun în pericol viața altor orășeni, care trec prin Grădina Publică”, susțin membrii grupului.

Asta după ce ieri, în preajma cortului carea aparține grupului Occupy Guguță, ar fi fost vărsate rămășițele unei butelii cu gaz.

„Autoritățile continuă să lupte cu noi și luptă prin metode periculoase pentru sănătatea cetățenilor. De această dată ei au vărsat niște substanțe chimice. Este vorba despre un miros groaznic de gaz, imposibil de stat aici. Pe lângă faptul că au adus alături oameni ai străzii, au mai au turnat aceste substanțe chimice. Este un miros specific. Presupunem că sunt niște soluții împotriva insectelor. Fie că au stropit peste cort”, spuneau ieri membrii grupului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: