image
Sursa foto: Facebook/Andrei Năstase

Andrei Năstase: „Doar prin discuții cu oamenii putem contracara manipularea de la posturile TV ale lui Plahotniuc”

„Pe parcursul ultimelor două săptămâni, imediat după lansarea angajamentelor pentru următorii patru ani, am mers în localitățile țării noastre într-o campanie amplă de informare și de interacțiune cu oamenii”, spune liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, care a adăugat că în câteva zile a reușit să ajungă în localități din Anenii Noi, Căușeni, Ștefan-Vodă, Ialoveni, Telenești şi Florești.

„Da, evident, nu este ușor acest program zilnic, dar doar astfel, prin discuții directe cu oamenii putem contracara efectul nociv, devastator al manipulării fără precedent a opiniei publice de către posturile TV ale lui Plahotniuc. De rând cu unele dezbateri mai aprinse, am avut parte de comunicare cu oameni extraordinari, care îmi inspiră încredere și curaj. Probabil și ei simt același lucru când văd cât de determinați și mobilizați suntem. Cineva dintre oamenii, care s-au bucurat să ne vadă la ei în sat, a citat un înțelept: dacă binele se mobilizează răul nu are nicio șansă”, a mai scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Și are atâta dreptate! Eu sunt convins că dacă vom fi mulți, vom învinge neapărat minciuna cocoțată la putere. E o luptă decisivă! Avem nevoie de izbândă pentru a începe să construim în sfârșit un stat de drept civilizat, când justiția va condamna hoții și nu oponenții politici, când averile ilicite vor fi confiscate pentru a fi redate oamenilor”, a mai spus liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: