George Clooney, care este prieten al cuplului format din ducesa Meghan şi prinţul Harry al Marii Britanii, a spus că un astfel de comportament este "iresponsabil" şi "frustrant".

Actorul în vârstă de 57 de ani a făcut aceste declaraţii în timpul unei conferinţe de presă, organizată cu ocazia lansării miniseriei "Catch-22", care reprezintă prima întoarcere a sa în televiziune după zece ani.

"Vreau să spun, o vânează pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată", a spus starul, care a participat alături de soţia sa, avocata Amal Clooney, la nunta ducesei Meghan şi a prinţului Harry, care a avut loc anul trecut în mai.

"Este o femeie însărcinată în şapte luni şi este vânată şi hărţuită la fel ca prinţesa Diana, iar istoria acesteia se repetă", a adăugat Clooney.

"Toţi am văzut cum se sfârşeşte. Nu vă pot spune cât de frustrant este să văd făcută publică o scrisoare din partea unei fiice către tatăl ei, cred că este iresponsabil", a adăugat actorul.

Clooney s-a referit la faptul că, recent, Thomas Markle, tatăl ducesei, a făcut publică o scrisoare personală a acesteia, în care fosta actriţă americană îi critica modul de a se purta.

Prinţesa Diana, mama prinţului Harry, a murit într-un accident de maşină, la Paris, în 1997.

George Clooney se întoarce pe micile ecrane cu o miniserie pe care o produce, o coregizează şi în care joacă, "Catch-22", care va fi difuzată pe Hulu. Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din "Syriana", şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei "Argo".