image
Sursa foto: Getty Images

George Clooney afirmă că Meghan Markle este hărțuită de presă la fel ca prințesa Diana

Actorul american George Clooney spune că ducesa Meghan este vânată şi denigrată în presă la fel ca regretata prinţesă Diana şi că istoria se repetă, scrie Mediafax.

George Clooney, care este prieten al cuplului format din ducesa Meghan şi prinţul Harry al Marii Britanii, a spus că un astfel de comportament este "iresponsabil" şi "frustrant".

Actorul în vârstă de 57 de ani a făcut aceste declaraţii în timpul unei conferinţe de presă, organizată cu ocazia lansării miniseriei "Catch-22", care reprezintă prima întoarcere a sa în televiziune după zece ani.

"Vreau să spun, o vânează pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată", a spus starul, care a participat alături de soţia sa, avocata Amal Clooney, la nunta ducesei Meghan şi a prinţului Harry, care a avut loc anul trecut în mai.

"Este o femeie însărcinată în şapte luni şi este vânată şi hărţuită la fel ca prinţesa Diana, iar istoria acesteia se repetă", a adăugat Clooney.

"Toţi am văzut cum se sfârşeşte. Nu vă pot spune cât de frustrant este să văd făcută publică o scrisoare din partea unei fiice către tatăl ei, cred că este iresponsabil", a adăugat actorul.

Clooney s-a referit la faptul că, recent, Thomas Markle, tatăl ducesei, a făcut publică o scrisoare personală a acesteia, în care fosta actriţă americană îi critica modul de a se purta.

Prinţesa Diana, mama prinţului Harry, a murit într-un accident de maşină, la Paris, în 1997.

George Clooney se întoarce pe micile ecrane cu o miniserie pe care o produce, o coregizează şi în care joacă, "Catch-22", care va fi difuzată pe Hulu. Unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din "Syriana", şi un altul pentru cel mai bun film, ca producător al peliculei "Argo".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: