image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul preşedintelui lui Juventus pentru Ronaldo, după roşul încasat la Valencia

Preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, nu a rămas indiferent faţă de vedeta bianconerilor, Cristiano Ronaldo, după eliminarea din meciul cu Valencia. Oficialul campioanei Italiei a postat pe contul personal de Facebook un mesaj care spune totul despre starea de spirit de la Juve.

"Toţi pentru unul şi unul pentru toţi", au fost cuvintele prin care Agnelli şi-a arătat sprijinul faţă de Cristiano, vizibil afectat după primul cartonaş roşu încasat în carieră, în UEFA Champions League.

Dacă iniţial s-a vorbit despre o suspendare de trei meciuri pentru lusitanul de 33 de ani, surse din cadrul UEFA au specificat pentru britanicii de la Mirror că sunt şanse mari ca Ronaldo să scape cu doar o etapă departe de Ligă.

Dacă anunţul englezilor va fi confirmat de UEFA pe 27 septembrie, atunci Ronaldo va putea evolua în ambele dueluri cu fosta echipă, Manchester United. Un lucru pe care îl doreşte cu orice preţ, cel puţin dacă ţinem cont de spusele fostului său coleg, Rio Ferdinand.

"Cred că s-a gândit că nu va mai putea juca pe Old Trafford, el vrea doar să joace fotbal. Cred că eliminarea sa e controversată, e dificil să vezi ceva la acea fază", a declarat fostul fundaş al "diavolilor".

Atacantul în vârstă de 33 de ani a jucat între 2003 şi 2009 la Manchester United, unde a câştigat prima Ligă a Campionilor şi primul "Balon de Aur" din carieră.

În minutul 28 al meciului Valencia - Juventus 0-2, starul portughez a încasat direct cartonașul roșu din partea centralului Felix Brych, la semnalizarea arbitrului adiţional, care a considerat că atacantul lui Juve l-a lovit pe Jeison Murillo în careul "liliecilor".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: