image
Sursa foto: jurnal.md

Primăria Roșietici din Florești vrea să cumpere o mașină de peste 9500 de euro; Consilier: „Va fi mașina primarului”

Petru Odajiu, primarul comunei Roșietici, raionul Florești, propune pentru ședința consiliului local, care va avea loc mâine, 7 mai, un proiect de decizie conform careia să fie procurat un automobil pentru primărie, în sumă de 186.000 de lei.

„O decizie „importantă” în timpul pandemiei este alocarea a 186 de mii de lei, bani din buget, pentru procurarea unui automobil pe care să-l folosească primarul comunei Roșietici, raionul Florești, Petru Odajiu”, susține Vasile Chivriga, consilier local.

Consilierul a și atenționat opinia publică despre faptul că mâine ar urma să fie votat proiectul pentru achiziționarea mașinii.

Acest mijloc de transport va fi, de fapt, mașina primarului socialist din această comună, spun locuitorii care au auzit de această decizie. În loc să ajute oamenii, fermierii, cetățenii din grupurile social-vulnerabile în această perioadă dificilă, ei vor să-și cumpere mașină. Fără audieri publice adevărate, locuitorii comunei în mare parte nici nu cunosc despre această intenție a echipei socialiste din Roșietici. Parcă urmând exemplul celor de la Ocnița și Cahul, aceștia în bătaie de joc pe timp de criză vor să arunce în vânt un pumn de bani, mai spun băștinașii comunei”, a declarat Vasile Chivriga, consilier local din partea Partidului Uniunea Salvați Basarabia.

docdoc

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: