image
Sursa foto: captură video

Usatâi, chemat la Parlament să depună raportul Kroll 2; Slusari: „Vom verifica dacă e autentic”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, care a anunțat că deține versiunea completă a raportului Kroll 2, a fost chemat să depună documentul la Secretariatul Parlamentului.

„Îi solicităm domnului Usatâi cât mai urgent să depună document de care dispune la Secretariatul Parlamentului. Cât mai repede să avem acces ca să-i verificăm autenticitatea. În acest sens avem colaborarea cu cei de la Kroll. Apoi vom lua decizia privind publicarea lui, dar și formatul audierii lui Renato Usatâi”, a declarat președintele comisiei parlamentare de anchetă a fraudei bancare, Alexandru Slusari.

„Dacă acest document este autentic, cred că în comisie vom decide să-l publicăm, dacă până atunci domnul Usatâi nu o să vrea să facă acest lucru. Suntem dispuși să primit aceste materiale cât mai repede”, a adăugat Slusari.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, a anunațt aseară că deține versiunea completă a raportului Kroll2. Usatâi menţionează că principalul beneficiar este Plahotniuc, urmat de Şor şi alte nume cunoscute din sistemul politic al Republicii Moldova.

Liderul PN a făcut apel către preşedintele Comisiei de Anchetă pentru investigarea furtului miliardului să fie invitat la şedinţă, precizând că-l va face public după ce va fi audiat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: