image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic a reacționat după ce fanii lui Malmo i-au vandalizat statuia! Ce decizie a luat starul

Fanii lui Malmo ”au luat foc” după ce Zlatan Ibrahimovic a cumpărat acțiuni la un alt club din Suedia și i-au vandalizat statuia. Starul a reacționat și a făcut reclamație la poliție.

”A fost demarată o investigație cu privire la actele de vandalism și la amenințări. Reclamantul este Zlatan Ibrahimovic”, a anunțat purtătorul de cuvânt al poliției din Malmo, conformt France 24.

După ce i-au vandalizat statuia proaspăt inaugurată, suporterii lui Malmo i-au vandalizat și casa din capitala Suediei, Stockholm. Aceștia au desenat pe ușă un "Iuda", aluzie clară la trădarea pe care o face Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic a devenit acţionar la un club de fotbal, până când va decide echipa la care va juca din această iarnă. Atacantul deţine 25% din gruparea Hammarby, cea la care este proprietar grupul american care patronează şi LA Galaxy.

Malmo a dezvelit o statuie cu chipul lui Zlatan Ibrahimovic pe 8 octombrie, chiar lângă stadionul lui Malmo FF. Statuia are o înălţime de 2,67 metri şi cântăreşte aproape 500 de kilograme.

Zlatan Ibrahimovic a jucat 47 de meciuri şi a marcat 18 goluri pentru prima echipă a lui Malmo, între 1999 şi 2001.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: