image
Sursa foto: AFP

Horoscop 13 iunie 2021: Lovitură la capitolul bani și escapade romantice

Luna Nouă și Eclipsa de Soare de la sfârșitul acestei săptămâni își vor resimți influența și în ziua de duminică. Pentru o zodie, este ocazia unică de a da marea lovitură la capitolul bani, iar alți nativi se vor bucura de escapade romantice!

Berbec

Berbecii se gândesc la bani, așa că pierd un pic din entuziasmul pentru weekend. Însă iau o pauză de la griji și pun pe primul plan casa și familia. Așadar, o escapadă undeva departe de agitație ar fi perfectă.

Taur

Taurii profită de weekend cu buzunarele pline, după ce au dus negocieri dure în timpul săptămânii. Vin zile cu chef de călătorii, însă sunt posibile și revederi emoționante.

Gemeni

După o săptămână cu preocupări legate de sănătate și cu grija permanentă de a face alegeri bune, ziua de duminică aduce vești bune pe plan financiar. Se lasă cu petrecere!

Rac

A fost o săptămână delicată pentru Racii, care s-au ținut tari și rezervați. În această zi vei avea parte de clipe frumoase, energie, voie bună și chef alături de prieteni.

Leu

Sănătatea și familia sunt prioritare și pentru Lei, datorită Lunii Noi. Există posibilitatea de a primi un apel disperat de la cineva care merită ajutorul lor.

Fecioară

După o săptămână importantă, Luna Nouă aduce pentru Fecioare recunoștință, cu laude și aprecieri. Weekendul este dedicat timpului de calitate cu partenerul sau familia.

Balanță

La Balanțe, sfârșitul de săptămână e marcat de o nouă etapă pe plan profesional, poate o avansare sau un bonus, chiar și o nouă ofertă de muncă mult mai avantajoasă.

Scorpion

Scorpionii se lasă duși de val și își manifestă interesul doar pentru câștiguri! Este perioada în care pot acumula mult profit, așa că nu se vor lăsa deturnați din a-și atinge scopul.

Săgetător

Pentru Săgetători, este o zi perfectă relaxării în familie. Sunt șanse mari să apară la orizont și o nouă oportunitate de a face rost de bani fără prea mult efort, poate fi vorba de vreo moștenire!

Capricorn

Capricornii se bucură de timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Susținerea partenerului de viață este foarte importantă, de aceea apreciază grija și dragostea pe care ți-o oferă.

Vărsător

Luna Nouă aduce multe rezolvări pentru Vărsători, care se vor bucura de o gândire mai creativă, dar și ingenioasă. Ziua de duminică vine cu decizii bune pe partea financiară.

Pești

Dispar temerile legate de bani și sănătate pentru Pești. Weekendul se va consuma cu preocupări legate de partener, se poate încheia inclusiv cu o escapadă romantică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: