image
Sursa foto: Getty Images

Kroos, mesaj pentru Lopetegui: Eu nu sunt Casemiro; Care este nemulţumirea starului german

Starul celor de la Real Madrid, Toni Kroos, a acordat un amplu interviu în care a vorbit despre situaţia de la echipa de club. Mijlocaşul german a spus că ar vrea ca Julen Lopetegui să îl folosească pe o poziţie mai ofensivă, similară celei pe care joacă la echipa naţională. "Eu nu sunt Casemiro" este mesajul lui Toni Kroos.

Deşi mijlocaşul german este unul dintre oamenii pe care Julen Lopetegui se bazează, Kroos este nemulţumit de rolul prea defensiv pe care i-l acordă. Conform interviului acordat celor de la ESPN, Kroos şi-ar dori să aibă o influenţă mai mare în atacul celor de la Real Madrid, aşa cum se întâmplă la naţionala Germaniei.

Cu Toni Kroos având un rol mai defensiv decât în mandatul lui Zinedine Zidane, Real Madrid nu a marcat în ultimele patru meciuri oficiale în toate competiţiile (6 ore şi 49 de minute au trecut de la ultimul gol al deţinătoarei trofeului UEFA Champions League), o situaţie extrem de rară în istoria clubului.

"Am demonstrat de multe ori că Real Madrid e capabilă de a redresa situaţia. În timpul unui sezon, există şi perioade mai slabe. Nu sunt îngrijorat de această situaţie. Este o o adevărată provocare să ne redresăm", a mai spus Kroos.

Toni Kroos a sărit şi în apărarea lui Joachim Low, despre care Michael Ballack a spus că trebuia să îşi dea demisia după dezastrul de la Campionatul Mondial din Rusia. Germania a avut o prestaţie jenantă, fiind eliminată încă din faza grupelor. "Există întotdeauna o diferență de opinie, unii spun că trebuie să se retragă după un mare succes și alții că cel mai bun moment este după un mare eșec. Cred că stimuli pozitivi pot veni şi de la acelaşi antrenor", a mai spus Toni Kroos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: