image
Sursa foto: Ștefan Gațcan

Ce spune Gațcan, candidatul PSRM la Hâncești, despre dezvăluirile privind scandalul sexual în care ar fi fost implicat

În presă au apărut informații despre faptul că Ștefan Gațcan, candidatul socialiștilor la alegerile parlamentare noi în circumscripția 38 Hâncești, ar fi fost implicat într-un scandal sexual acum 20 de ani. Potrivit informațiilor publicate de deschide.md, Ștefan Gațcan ar fi întreținut relații sexuale cu fiica fratelui său în anii 2001 - 2002, atunci când Gațcan era angajat al Ministerului Sănătății, iar nepoata sa de 19 ani era studentă la medicină. Reporterii deschide.md au intrat în posesia rechizitoriului din dosar, iar sursele redacției au povestit că acesta ar fi încercat să-și spele imaginea, insistând pe faptul că ar fi fost șantajat de nepoata sa.

Astăzi, în cadrului unui briefing, Ștefan Gațcan a menționat că nimic prezentat în presă nu este adevărat.

„Cele prezentate nu înseamnă nimic, cei care au încercat să înfăptuiască acest lucru au stat după gratii. E foarte rău că oamenii încep a inventa diferite aberații”, a spus Gațcan.

Vlad Bătrâncea a sărit în apărarea candidatului PSRM, menționând că aceste dezvăluiri sunt „metode mârșave ale oponenților politici”, dar fără a da nume.

„Ne pare rău că în ultima săptămână de campainie electorală domnul Gațcan trebuie să trăiască rezultatele metodelor mârșave a unor oponenți politici care nu au găsit nimic altceva decât să-l murdărească invocând niște aberații niște manipulări și niște fapte absolut inexistente. Situația a avut loc acum 20 de ani din care dumnealui a ieșit cu câștig de cauză în instanța de judecată. Isterizarea populației este doar o dovadă de impotență a oponenților noștri. Am avut asemenea situații anul trecut când s-a ales primarul general și aducem aminte oponenților de dreapta că încercări de a lovi sub centură de a manipula, de a murdări, a ataca aici în municipiul Chișinău deja numai lucrează”, a menționat Bătrâncea.

Pe 15 martie 2020 vor avea loc alegeri parlamentare noi în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hîncești.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: