image
Sursa foto: Profimedia

Reacția genială a lui Jurgen Klopp după eșecul cu Real Madrid: "Unde se ține finala în sezonul următor?"

Liverpool a cedat în fața celor de la Real Madrid, scor 0-1, în ultimul act din UEFA Champions League.

"Cormoranii" nu au reușit să își ia revanșa după finala pierdută în anul 2018. Astfel, trupa lui Jurgen Klopp încheie sezonul fără să își îndeplinească principalele obiective ale sezonului, asta după ce Premier League a fost cucerită de Manchester City, iar Champions League de către Real Madrid, în ciuda faptului că Liverpool a fost la doar un pas de ambele performanțe.

"În vestiar nimeni nu simte că a fost un sezon grozav în acest moment. Poate avem nevoie de câteva ore pentru asta. Am făcut un joc bun, nu un joc perfect. Nu cred că este posibil un joc perfect împotriva unui adversar pus la punct. Am avut multe atacuri, dar nu cele mai clare. Courtois a avut două intervenții de top.

Am primit un gol din aruncare de la margine. Valverde a vrut să tragă, Vinicius a fost acolo și atât. Băieții au încercat totul, mai ales la 1-0, apoi am jucat așa cum am fi vrut să jucăm înainte. Am vrut să fim mai curajoși în repriza secundă. Asta le-am spus la pauză.

Nu e rău să ajungi în finală. Este un fel de succes, dar nu succesul pe care vrei să-l ai. Am un sentiment puternic că vom veni din nou. Băieții sunt foarte competitivi. Formăm un grup remarcabil împreună. Unde se ține finala în sezonul următor? Istanbul? Rezervă hotelul", a spus Klopp, citat de BBC.

Citeşte mai mult despre

comentarii: