Breaking News

image
Sursa foto: captură video

O cântăreața din Spania a murit pe scenă din cauza unor artificii; Momentul șocant a fost filmat

Incidentul s-a întâmplat sâmbătă seară, în timpul unui spectacol dat de grupul The Super Hollywood Orchestra, care are 15 membrii, printre care cântăreți, muzicieni și dansatori, la Las Berlanas, în Avila, Spania.

În timp ce grupul se afla pe scenă, unul dintre cântăreți, Joana Sainz, 30 de ani, a fost lovită în abdomen de artificiile care ieșeau dintr-un dispozitiv pirotehnic, notează Daily Mail.

Tânăra a suferit răni severe și a fost transportată de urgență la spital, dar a murit la puțin timp după incident, potrivit El Norte de Castilla.

Unul dintre spectatori a surprins momentul în care, în timp ce trupa dansează și cântă pe scenă, apar scântei din cele două dispozitive pirotehnice din fața scenei, iar cel din dreapta pare să explodeze.

Imediat după, Joana Sainz cade pe scenă, iar colegii ei se grăbesc să o ajute. Spectacolul a fost anulat după incident, care s-a întâmplat înainte de ora 2 din noapte. Autoritățile spaniole au deschis o anchetă pentru a stabili cauza accidentului. În această fază a anchetei, se crede că a fost vorba de o defecțiune la mecanismele efectelor speciale utilizate în timpul spectacolului.

Avertizăm că imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: