image
Sursa foto: captură video

Droguri în proporții deosebit de mari, despistate în locuințele a doi bărbați din capitală; Printre consumatori și un avocat

Activitatea unui grup criminal, specializat în creșterea, păstrarea și comercializarea pe teritoriul Chișinăului și în suburbii, a drogurilor a fost deconspirată.

Pe parcursul documentării, au fost identificate mai multe persoane care făceau parte din grupul criminal organizat, ce aveau rolurile bine determinate.

Astfel în urma acțiunilor întreprinse au fost identificate persoanele care comercializau, precum și cele care procurau droguri pentru propriul consum.

Pe data de 2 martie forțele de ordine au efectuat un șir de percheziții, la domiciliile persoanelor implicate în schema infracțională, în urma cărora, au fost ridicate droguri de tip marijuana, în cantități deosebit de mari.

Până la moment au fost reținute două persoane, cu vârstele cumprinse între 32 și 40 ani, pe un termen de 30 zile.

Este de menționat faptul că printre consumatorii de droguri, a fost identificat și un avocat care și-a recunoscut vina și a predat benevol drogurile pe care le păstra asupra sa și în automobilul personal.

Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, făptuitorii riscă pedeapsa sub formă de închisoare, pe un termen de până la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: