image
Sursa foto: Jurnal.md

Șoferița Porsche-ului care a provocat cumplitul accident de la Buiucani este astăzi înmormântată

Șoferița mașinii de marca Porsche, care a provocat cumplitul accident de la Buiucani după ce a intrat cu mașina cu viteză excesivă într-un troielbuz plin cu pasageri, este înmormântată astăzi.

Femeia în vârstă de 34 de ani a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul de Urgență după ce a provocat accidentul urcând beată la volan.

Aceasta a suferit două intervenții chirurgicale și a fost ținută sub aparate timp de o săptămână, însă a decedat la data de 8 octombrie la spital.

Astăzi, șoferița este înmormântată la un cimitir din capitală.

Amintim că cumplitul accident a avut loc la data de 30 septembrie. Pasagerul din automobil și șoferița au decedat iar alte 25 de persoane au ajuns la spital în stare gravă și de gravitate medie.

Potrivit poliției, în momentul accidentul femeie circula cu 130km/h și avea o concentrație de alcool în sânge de 1,85mg/l.

Aceasta a fost depistată de mai multe ori în trafic în stare de ebrietate și a fost anterior închisă în penitenciarul nr.7-Rusca pentru un termen de șase luni.

Pe numele ei au fost intentate 5 dosare penale și 43 de procese verbale contravenționale pentru diverse încălcări în trafic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: